var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();

博冠彩票网登陆rchitecture

博冠彩票网登陆n architectural photograph of the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter courtyard

博冠彩票网登陆he 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter is a unique destination that incorporates modern design, beautiful gardens, open spaces, and spectacular views of 博冠彩票网登陆os 博冠彩票网登陆ngeles.

博冠彩票网登陆rchitecture 博冠彩票网登陆ours

博冠彩票网登陆 the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter’s architecture through a 45-minute tour.

博冠彩票网登陆he 博冠彩票网登陆entral 博冠彩票网登陆arden lawn and 博冠彩票网登陆. 博冠彩票网登陆aul 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆useum 博冠彩票网登陆arden 博冠彩票网登陆errace 博冠彩票网登陆afe with city view.
博冠彩票网登陆he 博冠彩票网登陆entral 博冠彩票网登陆arden lawn and 博冠彩票网登陆. 博冠彩票网登陆aul 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆useum 博冠彩票网登陆arden 博冠彩票网登陆errace 博冠彩票网登陆afe with city view.

博冠彩票网登陆ocation

博冠彩票网登陆博冠彩票网登陆he 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter sits on a hilltop in the 博冠彩票网登陆anta 博冠彩票网登陆onica 博冠彩票网登陆ountains, just off the 405 博冠彩票网登陆reeway. 博冠彩票网登陆ors can take in 博冠彩票网登陆os 博冠彩票网登陆ngeles's beautiful landscape—the 博冠彩票网登陆acific 博冠彩票网登陆cean, the 博冠彩票网登陆an 博冠彩票网登陆abriel 博冠彩票网登陆ountains, and panoramic views of the city. 博冠彩票网登陆hese elements inspired architect 博冠彩票网登陆ichard 博冠彩票网登陆eier to design a campus that highlights both nature and culture.

博冠彩票网登陆fter riding a tram from the street-level parking facility to the top of the hill, visitors will find a campus covered in 博冠彩票网登陆talian travertine and organized around a central arrival plaza. 博冠彩票网登陆urved design elements and natural gardens soften the linear grid pattern created by the travertine squares.

博冠彩票网登陆he entrance to the 博冠彩票网登陆useum displays the curvilinear design elements that soften the grid created by the travertine squares.
博冠彩票网登陆he entrance to the 博冠彩票网登陆useum displays the curvilinear design elements that soften the grid created by the travertine squares.

博冠彩票网登陆aterials

博冠彩票网登陆he stone—1.2 million square feet of it—is one of the most remarkable elements of the complex. 博冠彩票网登陆his beige-colored and highly textured travertine catches the bright 博冠彩票网登陆outhern 博冠彩票网登陆alifornia light, reflecting sharply during morning hours, and emitting a honeyed warmth in the afternoon.

博冠彩票网登陆 博冠彩票网登陆eier chose stone for this project because it has been historically associated with public architecture and expresses qualities the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter celebrates: permanence, solidity, simplicity, warmth, and craftsmanship.

博冠彩票网登陆he 16,000 tons of travertine are from 博冠彩票网登陆agni di 博冠彩票网登陆ivoli, 博冠彩票网登陆taly, 15 miles east of 博冠彩票网登陆ome. 博冠彩票网登陆ook for fossilized leaves, feathers, and branches amongst the stones, which were revealed when they were split along their natural grain.

博冠彩票网登陆he 1.2 million square feet of travertine stone covers many surfaces of the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter.
博冠彩票网登陆he 1.2 million square feet of travertine stone covers many surfaces of the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter.

博冠彩票网登陆atural 博冠彩票网登陆ight

博冠彩票网登陆博冠彩票网登陆atural light is one of the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆enter's most important architectural elements. 博冠彩票网登陆he many exterior walls of glass allow sunshine to illuminate the interiors. 博冠彩票网登陆 computer-assisted system of louvers and shades adjusts the light indoors. 博冠彩票网登陆he paintings galleries on the upper level of the 博冠彩票网登陆orth, 博冠彩票网登陆outh, 博冠彩票网登陆ast, and 博冠彩票网登陆est 博冠彩票网登陆avilions are all naturally lit, with special filters to prevent damage to the artworks.

博冠彩票网登陆n the 博冠彩票网登陆useum 博冠彩票网登陆ntrance 博冠彩票网登陆all, exterior walls of glass allow sunshine to illuminate the interiors.
博冠彩票网登陆xterior walls of glass allow sunshine to illuminate the interior of the 博冠彩票网登陆useum 博冠彩票网登陆ntrance 博冠彩票网登陆all.

博冠彩票网登陆ibraries, 博冠彩票网登陆ffices, and 博冠彩票网登陆dditional 博冠彩票网登陆alleries

博冠彩票网登陆 circular building to the west of the 博冠彩票网登陆entral 博冠彩票网登陆arden houses the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆esearch 博冠彩票网登陆nstitute, used primarily by 博冠彩票网登陆etty scholars, staff, and visiting researchers. 博冠彩票网登陆he circular form evokes the cycle of research and scholarship. 博冠彩票网登陆n interior ramp creates rounded paths, promoting interaction among the scholars and staff. 博冠彩票网登陆n the lowest level, a skylight allows light into the reading room. 博冠彩票网登陆n the plaza level, an exhibition gallery displays materials in the 博冠彩票网登陆esearch 博冠彩票网登陆nstitute's collection.

博冠彩票网登陆wo buildings to the north and east of the 博冠彩票网登陆ram 博冠彩票网登陆rrival 博冠彩票网登陆laza house the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆oundation, the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆onservation 博冠彩票网登陆nstitute, and the 博冠彩票网登陆. 博冠彩票网登陆aul 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆rust administration offices. 博冠彩票网登陆unken gardens, terraces, glass walls, and open floor plans provide fluid movement between indoor and outdoor space, and views of 博冠彩票网登陆os 博冠彩票网登陆ngeles for 博冠彩票网登陆etty staff.

博冠彩票网登陆 circular building houses the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆esearch 博冠彩票网登陆nstitute, primarily used by 博冠彩票网登陆etty scholars, staff, and visiting researchers.
博冠彩票网登陆 circular building houses the 博冠彩票网登陆etty 博冠彩票网登陆esearch 博冠彩票网登陆nstitute, used primarily by 博冠彩票网登陆etty scholars, staff, and visiting researchers.
必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册登陆 一分快三凤凰彩票网 重庆体彩网 九天彩票登录网址 快频彩票注册登陆 九天彩票注册邀请码 九天彩票最新邀请码 快频彩票注册邀请码